Persoonlijke fotogalerij

Via deze pagina kun je inloggen op je persoonlijke fotogalerij. Deze fotogalerij is bij de meeste reportages beveiligd met een wachtwoord en wordt in dat geval per e-mail toegezonden. Op deze persoonlijke fotogalerij staat een slideshow met een selectie van de foto’s van jullie reportage. Om te gekke fotoproducten te bestellen ga je naar de webshop.

Selecteer hieronder bij de Client sites jullie persoonlijke fotogalerij en klik op ‘open site’. Er wordt een nieuwe pagina geladen. Tik indien nodig het ontvangen wachtwoord in en klik op ‘log in’. Veel kijkplezier en deel jullie persoonlijke fotogalerij gerust met familie en vrienden.

Benieuwd hoe een persoonlijke fotogalerij eruit ziet en welke fotoproducten er allemaal te koop zijn? Selecteer dan hieronder bij de Client sites de voorbeeldgalerij. Het wachtwoord is ‘voorbeeld’ (alles met kleine letters!). Bekijk nadat je het wachtwoord hebt ingevuld een selectie aan trouwfoto’s. Vervolgens kan je rechtsboven in beeld op het winkelwagentje klikken om de webshop te openen.