Anne en Sjoerd vieren overal in Beek feest

Anne en Sjoerd zijn op 3 september 2016 getrouwd!

Deze maand heb ik 6 bruiloften gefotografeerd. 2 van de 4 weekenden had ik vrijdag en zaterdag een bruiloft en 2 weekenden de zaterdag. Superleuk natuurlijk, maar het is erg makkelijk om door die drukte het maken van een blog-post opzij te schuiven.

Toch is dat nu net één van de leukere dingen van het bruidsfotograaf zijn. Laten zien aan iedereen hoe super de bruiloften zijn die jij mag fotograferen!

Ook de bruiloft van Anne en Sjoerd was er weer één voor mij om nooit meer te vergeten. Het plezier en enthousiasme dat zij beleefden tijdens hun bruiloft op 3 september was geweldig! Samen met veel vrienden en familie begon deze dag bij Anne haar ouders. Hier maakte Anne zich klaar en paradeerde ze graag rond in haar prachtige trouwjurk en liet deze dan ook graag aan iedereen zien. In een hele vette zwarte Ford Mustang arriveerde Sjoerd om zijn aanstaande vrouw op te pikken. De ceremonie in het gemeentehuis van Beek volgde en daarna was het tijd voor de kerkelijke inzegening in de Sint Martinus kerk van Beek. Hier werden prachtige ringen uitgewisseld (gemaakt door Diana en Helmar van DiArt Design) en ook deze mooie (zelfs ietwat vrolijke) ceremonie vloog weer zo voorbij.

Wat gaat die dag toch altijd snel denk ik regelmatig tijdens een bruiloft!

Tijd voor de fotoshoot, maar eerst de groepsfoto’s!  Dit vonden Anne en Sjoerd allebei erg belangrijk en hier hebben we dan ook ruim de tijd voor genomen 😀 Zowel de foto’s als de fotoshoot vonden plaats in en rondom het Mariabos en het park van Kasteel Genbroek te Beek. En wellicht kun je het al raden….. ook het feest vond plaats in Beek haha. ’t Kaar was de plek waar Anne en Sjoerd een spetterend huwelijksfeest vierden en waar de heerlijke bruidstaart gemaakt door de moeder van Anne (Dulcedine) verorberd werd!

Anne en Sjoerd nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor deze gezellige dag!