Annelies en Simon bij Landgoed Le Hérou

Annelies en Simon zijn op 28 mei 2016 getrouwd!

Op zaterdagochtend 28 mei kwamen we na een kleine reis van ongeveer 2 uur aan op één van mijn favoriete trouwlocaties, landgoed Le Hérou. Hier was namelijk de plek waar het huwelijksweekend van Annelies en Simon zou gaan plaatsvinden. We namen onze foto-apparatuur uit de auto en konden direct beginnen met het fotograferen van een spannend moment: de eerste ontmoeting van de bruid en bruidegom in hun trouwkleding. Ik was er vanuit gegaan dat ook deze bruidegom onder de indruk zou zijn van zijn bruid, en deze gedachte bleek inderdaad juist te zijn. “Wow, wat ben je mooi!”, en de eerste kus (van vele) volgde.

De fotoshoot was superleuk. De combinatie van een mooie locatie, goed weer en een enthousiast en verliefd koppel zijn de juiste ingrediënten voor spontane en creatieve foto’s. Ook heb ik mijn omgebouwde infrarood camera weer bovengehaald voor een extra vleugje kunstzinnigheid!

Een gezellige ceremonie met veel mooie speeches en zelfs een gezongen lied door één van de ceremoniemeesters volgde. Het was tijdens deze ceremonie van Annelies en Simon dat ik me bedacht wat een mooi beroep ik toch eigenlijk heb. Het mogen vastleggen van de mooiste dag uit het leven van vele mensen, nice!

Afsluitend maakte we nog een reeks groepsfoto’s waaronder eentje in de vorm van een hart. Ik moet zeggen dat het opstellen van de mensen om het hart te vormen verbazingwekkend snel ging… haha, chapeau 😉

Annelies en Simon nogmaals van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie trouwfoto’s,

Eric en Michel.