Audrey en Jessica – Eindelijk weer naar de Sphinx

Audrey en Jessica zijn op 16 maart 2018 getrouwd!

16 maart was voor mij de eerste bruiloft van dit jaar. Maar mijn ontmoeting met Audrey en Jessica had al een lange tijd daarvoor plaatsgevonden. Ze waren namelijk al in november 2016 op bezoek geweest in mijn fotostudio om kennis te maken. Niet veel later hadden ze besloten om voor mij te kiezen als hun bruidsfotograaf. Supercool vond ik dit aangezien ik al wist dat dit een hele leuke bruiloft ging worden…

Dit onder andere vanwege het feit dat ze op zoek waren naar een industriële locatie voor de trouw fotoshoot en dit iets is wat mij zelf ook erg aanspreekt.

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij het nog steeds in verbouwing zijnde Sphinx gebouw in Maastricht. Hier ben ik reeds een aantal keren gaan fotograferen (zie de blog van Ilona en Maurice of Maud en Leroy bijvoorbeeld) en iedere keer is het weer anders. Op de dag van de bruiloft van Audrey en Jessica was een groot groot gedeelte van het gebouw ingevuld als Studenthotel waar we geen foto’s konden maken. Maar aan de zijkanten en op de begane grond was dat zeker wel mogelijk. We zijn uiteindelijk ruim 1,5 uur bezig geweest met creatieve trouwfoto’s te maken en het resultaat is in de onderstaande fotoreeks te bekijken.

De trouwceremonie en het feest vond plaats in d’n awwe kooijestal in Noorbeek.

Overige leveranciers op de bruiloft van Audrey en Jessica: