• Mooie cadeaubonnen vind je hier.

    Een leuk idee voor op een bruiloft zoals hier. Maar je kunt ook een cadeaubon voor een fotografie- of Photoshopcursus geven.

    Lees verder

Cadeaubonnen voor fotografie- en Photoshop cursussen & meer

Op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, vaderdag, moederdag, kerst of Sinterklaas? Koop hem of haar dan één of meerdere cadeaubonnen welke bij mij gespendeerd kunnen worden.

Cadeaubonnen voor fotografie- en Photoshop cursussen

Wil je iemand een fotografie- of Photoshop cursus cadeau doen? Deze kosten beide 95 euro. Jij hebt een origineel cadeau en hij of zij krijgt een interessante lesdag. De ontvanger van de cadeaubon kan dan bij het inschrijven voor de cursus aangeven dat hij in het bezit is van een cadeaubon.

Je kunt ook een deel van een groepscursus of privécursus cadeau doen en hem of haar de rest laten bijbetalen.

Indien je iemand een ‘privécursus op maat gemaakt’ cadeau wilt doen dien je eerst (telefonisch) contact met mij op te nemen om de inhoud van deze privécursus te bespreken.

Cadeaubonnen als cadeau aan een bruidspaar

Misschien ga ik wel een bruiloft fotograferen waarvoor jij bent uitgenodigd? Dan is het toch veel leuker om het bruidspaar een cadeaubon te geven in plaats van het standaard ‘envelopje’…..

Alle cadeaubonnen worden gratis met de post naar het opgegeven adres verzonden (of kunnen opgepikt worden). Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op over een juiste afhandeling. Indien er spoed bij is neem je het beste even telefonisch contact op.

Bestel een cadeaubon