Carl en Nicole bij Sint Jansmolen in Spaubeek

Carl en Nicole zijn op 5 juni 2015 getrouwd.

Kunnen jullie je die vrijdag begin juni nog herinneren dat het zo SUPER warm was? Nou ik wel, want dat was de dag dat Carl en Nicole gingen trouwen.
In het oudershuis van Nicole begon het voor ons als fotografen met het fotograferen van de visagie, het aantrekken van de jurk en natuurlijk het moment waarop Carl zijn Nicole voor de eerste keer in haar trouwjurk zag. 🙂

Bij Sint Jansmolen in Spaubeek was er aan de rand van het bos een mooie plek ingericht voor de trouwceremonie. Een plek die lekker in de schaduw lag en waar het mede door een lekker glas ice tea goed vertoeven was.
Na de trouwceremonie zijn we begonnen aan een creatieve ‘alles mag en het kan niet gek genoeg zijn’-fotoshoot. Dit werd namelijk expliciet door Carl aangegeven en resulteerde dan ook in een aantal creatieve foto’s met het Volkswagen busje, Starwars en hun hond Woeke als speerpunten.

Een heerlijk diner werd begeleid door een trio aan artiesten, die door hun muzikale kunsten al snel een gezellig en relax sfeertje wisten neer te zetten.
Na nog een aantal groepsfoto’s gemaakt te hebben begon het langzaam donker te worden en fotografeerden we een coole openingsdans. Een openingsdans die al snel opgevolgd werd door een tweetal muzikale bedankjes van het bruidspaar aan elkaar.

En daarna, ja daarna was het tijd om te feesten! Feesten met iedereen die het bruidspaar lief heeft en genieten tot in de late uurtjes…

Carl en Nicole de Bont nogmaals van harte gefeliciteerd,

Eric en Genevieve.

P.s. Onderaan deze pagina is het mogelijk om een leuke reactie voor het bruidspaar achter te laten. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel leuk voor Carl en Nicole.