Carly en Richard – Trouwtatoeage tijdens de ceremonie

Carly en Richard zijn op 19 mei 2017 getrouwd!

Op 19 mei zijn Carly en Richard in het gemeentehuis van Geleen getrouwd! Tijdens het kennismakingsgesprek verklapte het bruidspaar alvast dat ze tijdens hun trouwceremonie iets heel bijzonders zouden gaan doen. Dit bruidspaar wou namelijk geen trouwringen uitwisselen zoals ‘normale’ bruidsparen dit doen. Nee, Carly en Richard gingen het anders aanpakken: Het laten zetten van trouwtatoeages tijdens de ceremonie. Zo geschiedde en zij werden het eerste bruidspaar in Nederland dat dit voor elkaar heeft gekregen! Wil je weten wat voor een tattoo het geworden is? Bekijk dan hieronder de fotogalerij 🙂

Ondanks dat het in de maand mei niet het weertje was van de maand juni, was dat totaal niet van invloed op de mooiste dag uit het leven van dit bruidspaar. We hebben simpelweg een overdekte parkeerplaats gezocht in Sittard voor het maken van een serie leuke en kunstzinnige trouwfoto’s!

P.s. Ga jij ook trouwen volgend jaar en ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf? Check dan zeker even de rest van de blog op mijn website of bekijk de bruidsfotografie pagina waar ik je alles vertel over mijn idee van bruidsfotografie.