Daphne en Jeffrey – Mustang power in Stein

Daphne en Jeffrey zijn op 6 oktober 2017 getrouwd!

De bruiloft van Daphne en Jeffrey zit er op. Speciaal voor hun trouwdag had Jeffrey een witte Ford Mustang geregeld waarmee ze heel Stein en Elsloo afgecruised hebben. Aangezien ik hen beide persoonlijk al kende voor de bruiloft wist ik dat hun trouwdag heerlijk uitbundig zou worden. En gelijk heb ik gekregen! We begonnen de dag met een korte fotoshoot van de voorbereidingen van de bruid in Daphne’s ouderlijk huis. Daarna kwam Jeffrey haar oppikken en zijn we samen naar kasteel Elsloo gegaan om de trouwreportage te maken.

Ik vond het erg fijn dat we veel tijd voor de fotoshoot hadden ingepland. Dit is iets dat op veel bruiloften er bij inschiet, maar dat voor het eindresultaat van je trouwreportage zeer belangrijk is!

Na de gezellige en intieme trouwceremonie in het gemeentehuis van Stein keerden we terug naar kasteel Elsloo waar er geborreld en gespeecht werd. Als afsluiter van deze trouwdag gaven ze een knallend feest waar al hun familie en vrienden goed konden genieten van de prachtige (hardcore)deuntjes van DJ Skinny. 😉

P.S. Ga jij ook trouwen volgend jaar en ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf? Check dan zeker even de rest van de blog op mijn website of bekijk de bruidsfotografie pagina waar ik je alles vertel over mijn kijk op bruidsfotografie.