Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus ‘Spelen met licht’ – binneneditie

25 juni / 18:30-22:30

- €95

Ben jij op de hoogte van de basisbegrippen van de fotografie, weet je hoe je onder normale licht-omstandigheden met je camera moet omgaan en wil je iets nieuws leren? Dan zijn de ‘spelen met licht’-cursussen iets voor jou! Er is een binnen- en een buiteneditie welke individueel van elkaar gevolgd kunnen worden. De rode draad van deze 2 curssusen is creatief omgaan met de aanwezige of door jezelf gecreëerde lichtbronnen. Op deze datum wordt de binnen-editie gegeven.

Door het succes van de fotografie- en Photoshop cursussen en workshops die ik sinds 2009 geef, heb ik begin 2016 besloten om het aanbod te gaan uitbreiden en om versterking te gaan zoeken. Deze uitbreiding en versterking kwam er door de oprichting van De Creatieve School: Een plek in Limburg waar iedereen met een groot hart voor creativiteit terecht kan!

Deze groepsworkshop wordt door Eric gegeven. Klik op de onderstaande afbeelding voor alle informatie. Wil je direct een plekje reserveren voor deze groepsworkshop? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct een plek reserveren’.

Informatie over de binneneditie van de ‘spelen met licht’-workshops

 

Locatie

De Creatieve School
Mauritsweg 134
Stein, 6171 AK Nederland
Telefoon:
046-4263252
Website:
www.decreatieveschool.nl

Locatie

De Creatieve School
Mauritsweg 134
Stein, 6171 AK Nederland
Telefoon:
046-4263252
Website:
www.decreatieveschool.nl