Architectuur fotografie

Niet alleen voor alle ondernemers met een eigen pand, maar ook voor architecten, makelaars, en installateurs is het belangrijk om goed fotomateriaal van het interieur en het exterieur van hun panden te hebben. Deze foto’s kunnen namelijk gebruikt worden als aankleding van websites, drukwerk en mobiele apps. Ze geven klanten een duidelijker beeld van hoe uw bedrijf er uitziet en verkleinen de psychologische afstand tussen uw bedrijf en de klant.

Ik maak als architectuurfotograaf gebruik van een fullframe Nikon D4 camera en een 3-tal zogenaamde tilt/shift objectieven. Deze speciale objectieven geven mij de zekerheid van rechte lijnen in de foto. Essentieel voor dit type fotografie.

24mm tilt/shift-objectief architectuurfotografie

Van mijn recente werk heb ik portfoliofolders vormgegeven met daarin de verschillende soorten zakelijke fotografie. Klik op de afbeelding hieronder om naar het onderdeel architectuurfotografie in de meest recente portfoliofolder te gaan. (Er wordt een nieuwe pagina geopend.)

Portfoliofolder architectuurfotografie

Om een reeks voorbeelden van architectuurfotografie op deze website te bekijken surft u naar het fotografie portfolio:

En voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met mij opnemen. Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar.