Architectuur fotografie

Niet alleen voor alle ondernemers met een eigen pand, maar ook voor architecten, makelaars, en installateurs is het belangrijk om goed fotomateriaal van het interieur en het exterieur van hun panden te hebben. Deze foto’s kunnen namelijk gebruikt worden als aankleding van websites, drukwerk en mobiele apps. Ze geven klanten een duidelijker beeld van hoe uw bedrijf er uitziet en verkleinen de psychologische afstand tussen uw bedrijf en de klant.

Ik maak als architectuurfotograaf gebruik van een fullframe Nikon camera en een 3-tal zogenaamde tilt/shift objectieven. Deze speciale objectieven geven mij de zekerheid van rechte lijnen in de foto. Essentieel voor dit type fotografie.

24mm tilt/shift-objectief architectuurfotografie

Het vereist vakkennis en geschikt apparatuur om zowel in bedrijven als particuliere gebouwen goede beelden te maken en uiteraard beschikken wij daarover. Bij een interieur wil je de aangename werk of woonsfeer terug zien terwijl er ook oog is voor de mooie lijnwerking en de gebruikte materialen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met mij opnemen. Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar.