Bedrijfs fotografie

Vakantiekiekjes maakt u graag zelf, maar voor echt goede bedrijfsfotos schakelt u natuurlijk een professional uit Limburg inIemand met een gedegen opleiding, vakkennis, ervaring en de juiste apparatuur. Iemand die uw bedrijf begrijpt en in beeld kan vangen. Zo iemand ben ik.

De algemene term bedrijfsfotografie omvat verschillende soorten foto’s, van werknemersportretten tot fabrieksoverzichten.

Ik heb een grote ambitie om als bedrijfsfotograaf kleine zzp-ers, grote multinationals en alles wat er tussenin zit te voorzien van prachtig fotowerk. Graag denk ik dan ook mee hoe (mijn) foto’s een bedrijf visueel beter op de kaart kan zetten.

De meeste bedrijven begrijpen wel het belang van fotografische beelden, maar pakken dit vaak net niet goed genoeg aan.

Het niet hebben van professionele bedrijfsfoto’s kan komen door een gebrek aan tijd, kennis of simpelweg aan fatsoenlijke foto-apparatuur. Hiermee wil ik echter niet zeggen dat het gebruik van een smartphone om bijvoorbeeld de vorderingen van een bouwproces bij een bouwbedrijf vast te leggen slecht is. In tegendeel zelfs! Je wilt als bedrijf zoveel mogelijk in ‘the picture’ blijven bij (potentiële nieuwe) klanten en het gebruik van dit type foto’s in de diverse sociale media is een goede manier om dit te bereiken. Plaats dus die snapshots, ‘work-in-progress’-foto’s en werknemer-selfies daar maar. Voor de branding van uw bedrijf is dit een handig hulpmiddel.

Daarnaast is een reeks professionele foto’s ook heel belangrijk. Hiermee wordt een bedrijf op de lange termijn goed op de kaart gezet. Dit type foto’s komt op bedrijfswebsites of in gedrukte media terecht en moet vanzelfsprekend van de beste kwaliteit zijn. En hiervoor zoekt u een professionele fotograaf! Een fotograaf met de juiste apparatuur, vakkennis en de nodige ervaring om uw bedrijf het juiste onderscheid te geven ten opzichte van de concurrentie!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met mij opnemen. Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar.