Studiofotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die voor een leuke professionele foto-herinnering in de fotostudio kan zorgen? Dat regel ik graag voor jou!

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Bij elke fotohoot die ik maak vind ik het belangrijk om op voorhand te weten wat jij graag wilt! Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur achtergrond, wil je de foto’s gebruiken voor je LinkedIn pagina op te frissen of wil je gewoon een reeks knotsgekke foto’s van je kinderen. Ik hoor het graag.

In de fotostudio ben je niet afhankelijk van het weer buiten en kunnen we de tijd nemen om creatieve, ontspannen en zelfs kunstzinnige foto’s te maken.

We bespreken welke outfits je meeneemt en welke stijl je graag wilt. (Eventueel stuur je me een aantal foto’s die je mooi vindt.) Na de fotoshoot ga ik de foto’s bewerken en plaats ik deze in een met een wachtwoord beveiligde fotogalerij waar je op je gemak je favoriete foto’s kunt uitkiezen.

Ik heb in de fotostudio verschillende soorten wanddecoratie en ook het laten maken van een fotoboek behoort tot de mogelijkheden.

Om het portfolio studiofotografie op mijn website te bekijken surf je naar de volgende pagina:

Wil je ook een fotostoot in de fotostudio?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.