Trouwseizoen 2017 – Mijn favorieten – Deel 1 van 4

Het trouwseizoen van 2017 is afgelopen en ik ben op dit moment bezig met het vormgeven van de laatste trouwalbums. Zoals elk jaar vul ik mijn portfolio aan met de mooiste foto’s van het jaar. Dit jaar heb ik 36 trouwfoto’s uit Limburg uitgezocht die vanaf begin januari 2018 hun plaats zullen innemen in het huwelijksfotografie portfolio.

Dit jaar leek het me een leuk idee om deze 36 foto’s in 4 reeksen van telkens 9 foto’s aan jullie te zien. Dus niet 36 foto’s in 1 keer, maar de komende 4 weken (inclusief vandaag) elke vrijdag een nieuwe reeks van 9 foto’s (van 9 verschillende bruidsparen). Veel kijkplezier!

Wil je de foto’s op groter formaat bekijken? Klik dan op de grote afbeelding hieronder om ze op mijn Facebook-pagina te bekijken en ze een ‘like’ te kunnen geven!