Contact gegevens & route beschrijving

Op deze pagina vind je mijn volledige contactgegevens en een routebeschrijving naar de fotostudio. Scroll een beetje naar beneden voor een algemeen invulformulier om contact op te nemen. Vanzelfsprekend ben ik ook gewoon telefonisch te bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Het is ook mogelijk om via de Facebook Messenger op je smartphone een vraag te stellen, lekker makkelijk!
Open de Messenger app op je smartphone en selecteer ‘Code scannen’. Scan vervolgens de code met de ronde blauw gestippelde rand zichtbaar op deze pagina. Je kunt dan direct contact met mij opnemen.

Contact gegevens

Post- en correspondentieadres:
Hoeferpark 4
6191 BK – Beek

Bezoekadres fotostudio:
(Zie routebeschrijving fotostudio)
Rijksweg Noord 281 – Gebouw T
6136 AC – Sittard

Tel: 046 – 426 32 52
Gsm: 06 – 4286 4068 (Ook voor Whatsapp)
Fax: Kom op zeg, we leven in 2017!
info@ericsmeets.nl

KvK: 14085754
BTW: NL.156665992.B01
Rabobank: NL64RABO0142150754

Routebeschrijving fotostudio

Mijn fotostudio bevindt zich op het industrieterrein Noord te Sittard. In één van de gebouwen op het voormalig Philips-terrein (tegenwoordig Boels-terrein) heb ik mijn fotostudio ingericht die uitsluitend op afspraak te bezoeken is.

Vul het volgende adres in op je navigatie:
Nusterweg 63 – Sittard

  • Aan de andere kant van de straat (aan de overkant) bevindt zich een grote open schuifpoort waar je met de auto in kunt rijden. (Je ziet hier ook een groen Eric Smeets – Fotografie spandoek op het hek voor de schuifpoort hangen.)
  • Rij vervolgens gewoon de hele weg rechtdoor (voorbij het ‘kruispunt’ en langs WOOD15 en Sessibon) tot je aan de rechterkant achter de parkeerplaatsen een deur ziet met opnieuw een groen Eric Smeets – Fotografie logo. Hier mag je parkeren en aanbellen.

Kom je met het openbaar vervoer? Er ligt een bushalte vlakbij de ingang van het terrein. Neem buslijn 38 (richting Roosteren) vanaf de bushalte van station Sittard en stap uit bij bushalte Nusterweg. Vanaf daar loop je naar de Nusterweg 63. Voor het laatste stukje routebeschrijving kijk je hierboven.

Vragen, opmerkingen, offerte-aanvragen, afspreken? Ik hoor het graag!

In geval van bruidsfotografie: Bekijk eerst jullie trouwdatum in de kalender om te verifiëren dat ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.