“In fotografie komt alles samen: creativiteit, techniek en een stukje magie”

Particulier

Fotografie particulier

Fotograferen van bruiloften en prachtige portretten tot het vastleggen van alledaagse situaties. Dat doe ik met hart voor het vak. Ambitieus, maar ook ontspannen en met een knipoog waar het kan. Klik op een van de onderstaande onderwerpen om direct meer informatie te krijgen.

Huwelijk

Je bruiloft is een van de belangrijkste en onvergetelijke dagen in je leven. Je ziet er op je mooist uit en wordt omringd door familie en vrienden. Deze herinneringen wil je nooit vergeten. Mooie foto’s maken deze herinneringen tastbaar. Persoonlijke aandacht, technische kennis en de beste apparatuur vormen mijn ingrediënten voor geslaagde bruidsfotografie. 

Over bruidsfotografie kan ik nog uren verder praten. Veel liever laat ik je gewoon zien hoe ik je op je mooist fotografeer. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoekje aan mijn inspiratieruimte, waar ik graag alles over bruidsfotografie vertel. 

Fotograferen van bruiloften en prachtige portretten tot het vastleggen van alledaagse situaties. Dat doe ik met hart voor het vak. Ambitieus, maar ook ontspannen en met een knipoog waar het kan.

Voor de bruiloft
Tijdens het eerste gesprek nemen we je wensen door, vertel ik over mijn werkwijze en bespreken we de dagplanning. Ik laat verschillende mogelijkheden zien en geef uitleg over de verschillende fotopakketten. Bekijk de hoogkwalitatieve trouwalbums en bepaal je keuze voor een prachtig album.

De bruiloft
De dag van je bruiloft vliegt voorbij. Als fotograaf leg ik de vele mooie en ontroerende momenten voor je vast. Puur, echt en ongedwongen. Die ene traan, het uitwisselen van de ringen en de details van de bruidsjurk. Ik ben informeel en op de achtergrond aanwezig, altijd op zoek naar bijzondere momenten.

Na de bruiloft
Ik maak een eerste selectie van de mooiste foto’s. Jullie ontvangen deze als sneak-preview uiterlijk een week na de bruiloft. De rest van de foto’s volgt later en kun je inzien via je persoonlijke online galerij. Bekijk de opnames en herbeleef jullie bruiloft. Hierna ga ik verder met het samenstellen van een uniek fotoalbum. Daaraan besteed ik veel aandacht en zorg, zodat jullie herinneringen zichtbaar en tastbaar blijven.

Omdat elk bruidspaar anders is, werk ik met verschillende pakketten. Bruidsfotografie is al mogelijk vanaf €1090.
Kijken of het klikt en mijn beschikbaarheid checken?

Contact opnemen

Bekijk mijn Facebook foto-albums voor een reeks door mij gefotografeerde bruiloften.

FB-albums

Of neem een kijkje in mijn portfolio voor nog meer voorbeeldfoto's.

Bekijk portfolio

Irissen

Wist je dat jouw iris uniek is? Net als een vingerafdruk heeft elk oog een andere structuur en zelfs het paar ogen is niet hetzelfde. In mijn fotostudio in Zuid-Limburg kun je met irisfotografie fantastische foto's van jouw ogen laten maken.

Irisportret pagina

Portret

Een mooie portretfoto laat meer zien dan alleen de buitenkant. Het geeft een inkijkje in wie je bent, in jouw unieke persoonlijkheid. 

Ik help je om te ontspannen en zo natuurlijk mogelijk op de foto te staan. Maak je keuze voor een shoot waar jij alleen opstaat, voor een familieshoot of het vastleggen van jullie gezellige vriendengroep. 

De foto’s maak ik in de volledig ingerichte fotostudio of op een sfeervolle locatie. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor het laten maken van pasfoto’s.

Dubbelportret

Krijg je wel eens de opmerking dat je veel op je moeder of vader lijkt? Of juist helemaal niet? Met een duoportret (of 2 in 1 portret) kom je er echt achter. Waarschijnlijk zul je meer gelijkenissen zien dan je zelf gedacht had! 

De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in Beek. We kiezen tijdens de fotoshoot samen de beste foto's uit welke ik vervolgens ga verwerken tot een mooi eindresultaat. 

Dubbelportret pagina

Communie

De communie van je kind is een bijzondere dag. Kinderen zijn speels en actief en dat is wat mij aanspreekt in het fotograferen ervan. 

Ik maak graag levendige foto’s, waarbij plezier en spontaniteit voorop staan. 

Kies je voor een shoot voor de uitnodiging en de bedankjes of wil je de foto’s op de dag zelf laten maken? 

Bekijk de communie-pagina voor meer informatie en voorbeelden.

Zwangerschap

De zwangerschap van mijn vrouw inspireerde mij om deze onvergetelijke tijd in beeld te brengen. Het begin van een nieuw leven is een wonder om nooit te vergeten. 

Jij en jouw mooie buik staan centraal in een natuurlijke shoot, eventueel samen met partner en broertjes of zusjes. 

We maken de foto’s op een sfeervolle locatie of in de studio. Uiteraard komt hierbij jouw comfort op de eerste plek. 

Voel je je meer op je gemak als je door een vrouw gefotografeerd wordt? Ook dat is mogelijk. 

Huisdieren

In samenwerking met de Beekse fotografe Sandra Kikken is het mogelijk om in mijn fotostudio jouw huisdier te laten fotograferen. 

Sandra is altijd dol geweest op dieren en het fotograferen ervan. Deze passie kreeg een extra boost door de komst van hun adoptiehond Zelda, een zwerfhondje uit Spanje. 

Laat dus maar komen die huisdieren. Ook met jouw kat, cavia of hamster kun je in mijn fotostudio terecht.

Bekijk portfolio

Benieuwd naar hoe de fotostudio uitziet? Bekijk het hier!